Jídelní lístek



Menu 26.7. - 30.7.2021

 
Pondělí
0,33 l Vepřový vývar s masem a těstovinou (1,3,7,9)
Menu 1. 150g Přírodní kuřecí plátek zapečený rajčátkem a sýrem, vařený brambor (1,3,7) 110,-
Menu 2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 3. 500g Marinované pečené žebra, chléb (1,3,7) 149,-







    
 
Úterý
0,33 l Květáková polévka (1,3,7)
Menu 1. 250g Špagety Bolognese sypané sýrem (1,3,7) 110,-
Menu 2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 3. 500g Marinované pečené žebra, chléb (1,3,7) 149,-















   
 
Středa
0,33 l Krupicová polévka (1,3,7)
Menu 1. 120g Hermelín v bramborovém těstě, salát coleslaw (1,3,7) 110,-
Menu 2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 3. 500g Marinované pečené žebra, chléb (1,3,7) 149,-
















   
 
Čtvrtek
0,33 l Hrachová s uzeninou (1,3,7)
Menu 1. 150g Hukvaldský vepřový závitek, dušená rýže (1,3,7) 110,-
Menu 2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 3. 500g Marinované pečené žebra, chléb (1,3,7) 149,-



















   
 
Pátek
0,33 l Kmínová polévka (1,3,7,9)
Menu 1. 150g Vepřový řízek , bramborová kaše, okurek (1,3,7) 110,-
Menu 2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 3. 500g Marinované pečené žebra, chléb (1,3,7) 149,-
















   
 
Upozornění
Čísla v závorkách za jídlem označují alergeny obsažené v jídle.
Seznam alergenu :
1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8.Skořápkové plody a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z nej
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky nich
12.Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšší než 10mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

.
   
administrace
© 2007 – Jan Hroch