Jídelní lístek




22.4. - 26.4.2019

150g
Pondělí
Velikonoční pondělí

   
150g
Úterý
Fazolová s klobásou (1a,3,7)

Menu 1. Kuřecí čtvrtka na paprice, houskový knedlík (1a,3,7)
Menu 2. Holandský řízek, šťouchané brambory, okurek (1a,3,7)
Menu 3. Vepřové ražničí, hranolky (1a,6,7,10)
  90,-
150g
Středa
Květáková polévka (1a)

Menu 1. Vepřová plec na houbách, dušená rýže (1a,6,7)
Menu 2. Kuřecí nudličky se smetanou, těstoviny (1a,7)
Menu 3. Hrachová kaše, smažená cibulka, uzená kýta, chléb (1a,3,7,10)
  90,-
150g
Čtvrtek
Krupicová s vejci (1a,3,7,9)

Menu 1. Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže (1a)
Menu 2. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1a,3,7)
Menu 3. Kuřecí steak se šunkou a sýrem, opékané brambory (1a,3,7)
  90,-
 
Pátek
Špenátová polévka (1a,3,7,10)

VĚTŠÍ PORCE ZA STEJNOU CENU!!
Menu 1. Smažený vepřový řízek XL, domácí bramborový salát (1a,3,7,9,10)
Menu 2. Kuřecí marinované medailonky, 4 ks domácí bramboráčky (1a,3,7,10)
Menu 3. 2ks Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, brambor (1a,3,7)
  90,-
150 g
Náhradní menu
Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek (1a,3,7)

  90,-
 
Upozornění
Čísla v závorkách za jídlem označují alergeny obsažené v jídle.
Seznam alergenu : 1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8.Skořápkové plody a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z nej
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky nich
12.Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšší než 10mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

.
   
administrace
© 2007 – Jan Hroch