Jídelní lístek



Menu 17.1. - 21.1.2022

 
Pondělí
0,33 l Drůbeží vývar s masem a těstovinou (1,3,7,9)
Menu 1. 150g Pečená krkovička, zelí, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 2. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) 125,-
Menu 3. 150g Bělehradský vepřový řízek, americký brambor (1,3,7) 145,-


    
 
Úterý
0,33 l Brokolicový krém (1,7)
Menu 1. 350g Zapékané brambory s kuřecím masem (1,3,7) 120,-
Menu 2. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) 125,-
Menu 3. 150g Bělehradský vepřový řízek, americký brambor (1,3,7) 145,-













   
 
Středa
0,33 l Kulajda (1,3,7)
Menu 1. 220g Pečená kuřecí čtvrtka, dušená rýže, kyselý okurek (1) 120,-
Menu 2. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) 125,-
Menu 3. 150g Bělehradský vepřový řízek, americký brambor (1,3,7) 145,-







   
 
Čtvrtek
0,33 l Krupicová polévka (1,3)
Menu 1. 150g Vepřový guláš, houskový knedlík (1,3,7) 120,-
Menu 2. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) 125,-
Menu 3. 150g Bělehradský vepřový řízek, americký brambor (1,3,7) 145,-












   
 
Pátek
0,33 l Hrachová polévka (1)
Menu 1. 150g Smažený květák, vařený brambr (1,3,7) 120,-
Menu 2. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) 125,-
Menu 3. 150g Bělehradský vepřový řízek, americký brambor (1,3,7) 145,-








   
 
Upozornění
Čísla v závorkách za jídlem označují alergeny obsažené v jídle.
Seznam alergenu :
1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8.Skořápkové plody a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z nej
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky nich
12.Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšší než 10mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

.
   
administrace
© 2007 – Jan Hroch