Jídelní lístek



Přílohy

sbalitPřílohy
200 g
Šouchaný brambor s cibulkou a anglickou
  45,-
220 g
Hranolky podávané samostatně i s omáčkou
  59,-
220 g
Hranolky
  40,-
200 g
Krokety
  40,-
200 g
Opékaný brambor
  35,-
200 g
Zeleninová obloha
  30,-
200 g
Americké brambory
  40,-
3 ks
Bramborové placičky
1,3,7
  45,-
200 g
Restované fazolové lusky se slaninou
  45,-
200 g
Grilovaná zelenina
cuketa,paprika,cibule,kukuřice,žampion
  55,-
1 ks
Pečivo
1
  5,-
1 ks
Topinka
1
  7,-
 
Tatarská, česneková, ďábelská omáčka
3
  15,-
 
Kečup
  15,-
 
Chilli omáčka
  15,-
200 gr
Vařené brambory s máslem
7
  30,-
 
Křen, hořčice
10
  10,-
administrace
Š 2007 – Jan Hroch